Podologe Kerstin Vanstaen in
Duffel en Kortrijk.

Pijnlijke voeten, knieën, heup en rug, zoals hielspoor, achillespees tendinopathie, patellapees tendinitis, ilio- tibiale bandfrictie syndroom,...
Dit zijn klachten die met behulp van een podologisch onderzoek in Duffel of Kortrijk met daaraan gekoppelde functionele zolen behandeld kunnen worden.

Podologie Vanstaen Kerstin - Kortrijk

Observatie en metingen

Kerstin Vanstaen is Master in de Podologie en behandelt patiënten in haar praktijk te Kortrijk en Duffel. Door observatie, metingen zowel statisch als dynamisch, spiertesten en gang/loop analyse kan zij de oorzaak van de klachten achterhalen en die dan ook behandelen.

Zo is er een uitgebreid biomechanisch onderzoek om de oorzaken van uw klachten te bepalen. Vervolgens stellen wij een behandeling samen die kan bestaan uit verschillende opties. Zo zijn er specifieke behandelingen voor kinderen, sporters en diabetespatiënten.

Advies voor de juiste schoenen

Wij geven u ook schoenadvies zodat u weet welke schoenen u in de toekomst het best kan dragen om met zo weinig mogelijk problemen geconfronteerd te worden.

Op onze website leggen we u de verschillende stappen in de behandeling één voor één uit. Moest u op vragen stuiten, stel ze aan de podoloog in Kortrijk en Duffel dan gerust via de contactpagina.

Back to Top